Maska për fytyrën të qepura në shtëpi


Postuar në 30.06.2020


Një retrospektivë e shkurtër përmes fotografisë! Si arritëm të organizojmë në 20 ditë qepjen, mbledhjen dhe paketimin e 24,000 maskave të fytyrës ?! Së shpejti, më shumë rreth detajeve të këtij aksioni fantastik, të hartuar dhe mbështetur nga UNMIK!

20200627_001208.png

106076227_177593717132660_6310434604675530693_o.jpg

106154153_177593800465985_6259775279687907833_o.jpg

20200619_150119.jpg

IMG_20200621_211950.jpg

20200619_200619.jpg

20200619_200634.jpg

106102460_177593770465988_1576630716641304055_o.jpg

106161427_177593760465989_7871819844416008424_o.jpg

106182248_177593913799307_2045079540439479913_o.jpg

20200626_225851.png

IMG-f5d03a26f1e553753ea15d69bc626b88-V.jpg

106076227_177593960465969_2052021764002327153_o.jpg