ANGAZHIMI I GRAVE PËR TË UDHËHEQUR DHE KRIJUAR ZGJIDHJE NË KOMUNITET PËR TË ÇUAR PËRPARA NDRYSHIMET SOCIALE DHE EKONOMIKE


Postuar në 04.02.2020


ANGAZHIMI I GRAVE PËR TË UDHËHEQUR DHE KRIJUAR ZGJIDHJE NË KOMUNITET PËR TË ÇUAR PËRPARA NDRYSHIMET SOCIALE DHE EKONOMIKE

JelenaALB.jpg

Shkarkim i aplikacionit /Shqip

Aplikimi duhet të paraqitet në info@poslovnicentarzvecan.org