Mirë se vini në web faqen e re të Qendrës së Biznesit në Zvecan

Ne jemi institucion i specializuar i fokusuar në zhvillimin ekonomik, zhvillimin bujqësor dhe punësimin e qëndrueshëm, duke i kushtuar vëmendje të veçantë edukimit dhe punësimit të të rinjve, grave, popullatës jo-shumicë dhe grupeve të margjinalizuara në rajonin e Veriut të Kosovës.

Lexo më shumë

Pse ne?

Misioni

Ndërmarrësi e zhvilluar në Veri të Kosovës

Sherbime

Mbështetje e zhvillimit ekonomik të sektorit privat me mbështetje të biznesit dhe këshilla nga ekspertë të specializuar.

Programet

Skemat e konkurrencës së biznesit për ndërmarrjet fillestare dhe individët.

Projektet tona

 • Iniciativa të zbatuara

  Dental studio Pepić https://www.facebook.com/108513014040731/videos/299730814766595 DDS craft room https://www.facebook.com/108513014040731/videos/649446732589568 Ajana fizioterapija https://www.facebook.com/108513014040731/videos/1174562516213353 Z&M art design https://www.facebook.com/108513014040731/videos/625107538355702 Fantazija Zvečan torte https://www.facebook.com/108513014040731/videos/2693651157582647

  Postuar në 11.09.2020


 • Mbyllja e ngjarjes

  Mbyllja e ngjarjes në internet! Prezantuam rezultatet e projektit tonë "Gratë e reja, nismëtare të ndryshimeve socio-ekonomike" për të gjithë aktorët e rëndësishëm të shoqërisë sonë! Në postimin e radhes, mund të shihni se çfarë bëmë dhe si e bëmë atë gjatë projektit, duke përdorur mjete moderne. Projekti u mbështet dhe u financua nga UNMIK - United Nations Mission in Kosovo

  Postuar në 13.07.2020


 • Maska për fytyrën të qepura në shtëpi

  Një retrospektivë e shkurtër përmes fotografisë! Si arritëm të organizojmë në 20 ditë qepjen, mbledhjen dhe paketimin e 24,000 maskave të fytyrës ?! Së shpejti, më shumë rreth detajeve të këtij aksioni fantastik, të hartuar dhe mbështetur nga UNMIK!

  Postuar në 30.06.2020


 • Biseda frymëzuese me Zorica Velkovski

  Biseda frymëzuese me Zorica Velkovski

  Postuar në 26.04.2020


 • ANGAZHIMI I GRAVE PËR TË UDHËHEQUR DHE KRIJUAR ZGJIDHJE NË KOMUNITET PËR TË ÇUAR PËRPARA NDRYSHIMET SOCIALE DHE EKONOMIKE

  ANGAZHIMI I GRAVE PËR TË UDHËHEQUR DHE KRIJUAR ZGJIDHJE NË KOMUNITET PËR TË ÇUAR PËRPARA NDRYSHIMET SOCIALE DHE EKONOMIKE Shkarkim i aplikacionit /Shqip Aplikimi duhet të paraqitet në info@poslovnicentarzvecan.org

  Postuar në 04.02.2020


 • "PROGRAM OF ENTREPRENEURSHIP FOR WOMEN AND YOUTH FROM ZVEČAN MUNICIPALITY"

  "BUSINESS CENTER ZVEČAN" in partnership with "ELEMENTUM Mitrovica" successfully completed a cycle of 5 training modules organized within the project "PROGRAM OF ENTREPRENEURSHIP FOR WOMEN AND YOUTH FROM ZVEČAN MUNICIPALITY". The participants of the project went through the workshop "Me and Business" and 4 training modules for entrepreneurs ("From Idea to Business", " Managerial Skills ", "Creating Business Relationships and Acces...

  Postuar në 04.02.2020


 • "Let's use waste - new models"

  Part of the results of the first workshop, entitled "We are crocheting, to create new products" held under the project "Let's use waste - new models", which is implemented within the project "Empower - Engage - Build Ownership" funded by the European Union and implemented by Balkan Green Foundation and INDEP.

  Postuar në 04.02.2020